KALI YUGA ODYSSÉEN

BIOGRAFI - kr.198,- inkl. moms
277 sider + 16 sider farveillustrationer
ISBN 87-988168-5-3

Fås hos alle landets boghandlere


Ross Jackson dansk/canadisk økonom, forfatter og filantrop, tager læseren på en svimlende og underholdende rejse til andre bevidsthedstilstande og til nogen af denne verdens mest spændende og højt åndeligt udviklede personer - Swami Muktananda, Babaji, Sai Baba, Jes Bertelsen, Eckhart Tolle, Stanislav Grof og andre. Med afsæt i en pludselig og uventet åndelig "opvågning" i en indisk ashram, søger den rationelle forretningsmand på en forklaring på sin oplevelse og livets mening i en "odyssé", der fører ham verden rundt. Ross fortæller også hvordan hans spirituelle oplevelse inspirerede skabelsen af Gaia Trust fonden, der økonomisk har støttet den globale økosamfundsbevægelse og mange danske økologiske virksomheder, med midler tjent igennem hans banebrydende valutamodeller.

Bogen afleverer læseren på tærsklen til det måske mest spændende årti i nyere historie, idet den fortæller om en række kilder, der forudsiger at i perioden 2004-2012 åbnes et "kosmisk vindue" af hidtil uset kvalitet, der giver menneskeheden muligheden at træde ind i en gylden tidsalder.

  Sagt om bogen:

"På et tidspunkt i historien hvor dyb psykospirituel forvandling synes at være menneskehedens eneste håb om overlevelse, er Ross Jacksons
Kali Yuga en sand guldgrube af nyttig information for alle spirituelt søgende. Den beskriver med ekstraordinær klarhed og indsigtsfuldhed vejene og vildvejene, som de opleves af et intelligent medlem af den industrielle civilisation under en stormfuld indre rejse."

Stanislav Grof, M.D., forfatter til Den Kosmiske Leg og
Fremtidens Psykologi

"Kali Yuga Odysséen - en åndelig rejse, af Ross Jackson er en enestående beretning om en succesfuld forretningsmand, en begavet systemanalytiker, en global visionær og en ivrig forsker af livets ultimative formål og sandhed… Alle, der er interesserede i at forstå beskaffenheden af den verden vi lever i, og den rolle som menneskene spiller med hensyn til at helbrede den forpinte jord og dens befolkning, må ikke blot læse, men også studere Kali Yuga Odysséen."
Uddrag af Rashmi Mayurs forord, tidligere direktør for International Institute for Sustainable Future, Mumbai

"Vi lever i en tidsalder med uhæmmet udnyttelse af natur og mennesker. Man opgiver næsten håbet. Efter at have læst Kali Yuga Odysséen: En åndelig rejse af Ross Jackson, fandt jeg håb igen. Nu forstår jeg den sande betydning af det spirituelle, som han opdagede under sin rejse i Indien. Det er en bemærkelsesværdig bog for dem, der søger efter en mening med livet."
Dr. Garry Herbertson, direktør, Earth Day International

"Kali Yuga Odysséen: En åndelig rejse - er en betydningsfuld bog for mennesker, der lever i vestens materialiserede og industrielle civilisation. Dens to budskaber bør nå ud til til alle — det enkle liv, og søgen efter åndelige værdier."
Dr. William Symes, tidligere direktør for Monsanto Foundation

"Dr. Ross Jacksons rejse til Indien er en umådelig stor oplevelse. Den økosamfundsbevægelse, der blev stiftet af ham og hans hustru, er et sandt udtryk for den indiske spiritualitet. Alle indere burde læse Kali Yuga Odysséen: En åndelig rejse - for at opdage det geniale i den indiske filosofi, som kan føre til personlig frigørelse."
Dr. Shantilal K. Somaiya, formand, Somaiya's Education Trust, Mumbai

"Hudløs ærlig gengivelse af oplevelser, der går udover det forklarlige. Det har været dejligt at dele disse oplevelser med et menneske, som ikke har været bange for at udforske også det, der i den religiøse del af vort samfund er forbudt område."
Jørgen Trygved, tidligere administrerende direktør for Superfos